Dxakfzlmsduhsewxxyxd

Återta kontrollen över din hälsa

En 30 dagars guide till välmående

Köp kurs för 2400 kr

Har du ont i kroppen?

Är du sjuk alldeles för ofta?

Känner du dig less på att vara trött och orkeslös?

Om du känner så så är du inte ensam. Vi är många som har undrat över varför vi mår som vi mår. Varför vi verkar bli sjukare än andra, tröttare än andra och ha ondare än andra.

Kanske har du faktiskt försökt göra något åt det? Börjat träna bara för att bli sjuk direkt. Börjat äta sallad bara för att få ont i magen. Börjat läsa på om kost och kosttillskott bara för att bli förvirrad och överväldigad. Om du känner igen dig i ovanstående, så grattis! Då har du kommit alldeles rätt.

Det här är nämligen en kurs för dig som vill känna dig frisk och sund igen. För dig som vill må bra i både kropp och själ och ha kraft och energi att göra det du vill. Det här är en kurs för dig som känner att du vill ta tillbaka kontrollen över din egen hälsa igen. Läka inifrån och ut. I din egen takt.

På ett metodiskt och strukturerat sätt hjälper jag dig igenom en av ditt livs största förändringsresor. Jag håller dig i handen, peppar dig på vägen, serverar dig informationen och bäst av allt, guidar dig igenom förändringen steg för steg.


Allt du behöver göra är att ta beslutet. Beslutet att förändra ditt liv. En gång för alltid.


Vad får jag?

I den här kursen får du 30 lektioner fulla med information och inspiration. Den innehåller allt du behöver för att förändra ditt liv och din hälsa för alltid! Jag har samlat ihop ALLT det mest värdefulla som jag har lärt mig och praktiserat om hälsa under många års dagligt studerande och praktiserande. Vi går igenom en massa spännande saker som:

- grundläggande koncept och funktioner i kroppen

- vad som är ren, naturlig och läkande kost

- hur du tar reda på vilka kosttillskott din kropp behöver

- hur du håller dig borta från sjukdom

- mentala aspekter av förändring

och mycket annat.

Du kommer dessutom gå igenom en livsomvälvande förändring. Du kommer genomföra en kostomläggning, ett absolut nödvändigt steg för att kunna uppnå hälsa och välmående.

Genom hela kursen får du övningar som hjälper dig att förstå ditt förhållande till din kropp och din hälsa, du får metoder som hjälper dig att förändra de undermedvetna tankar och beteenden som håller dig kvar i ohälsa och du får verktyg som hjälper dig att hålla motivationen uppe under förändringsarbetet. Sist men inte minst så får du daglig inspiration och pepp av mig, Mia.

Hur går det till?

Kursen är uppbyggd i fyra block, de fyra stegen till hälsa. Stegen är:

1. Mentala förberedelser

2. Praktiska förberedelser

3. Kostomläggning och utrensning

4. Uppbyggnad och hållbarhet

Du kan välja i vilken takt du går igenom kursen. Den är utformad för att vara hanterbar under en 30-dagars period, med en lektion per dag, men självklart går det att göra lektionerna i den takt du själv vill och mäktar med. Känner du att det passar dig bättre att ta en lektion varannan eller var tredje dag så är det precis lika bra. Det viktiga är att du sätter intentionen att gå igenom kursens alla lektioner, oavsett hur och när du gör det.

Kom ihåg, det bästa resultatet uppnås inte av den som går igenom kursen snabbast och sedan lägger den på hyllan, utan av den som genomför förändringarna med intentionen att etablera nya hållbara vanor för resten av livet.

Din kursledare


Mia
Mia
Hej där! Jag heter Mia Tjärnlund. Jag driver sajten VibreraMera.se och det är jag som kommer guida dig genom den här utbildningen. Min intention är att dela med mig av sådant som jag själv önskade läsa om när jag gav mig ut på min resa mot bättre hälsa och livslust.

Varför ska du lyssna på mig?
För tio år sedan så befann jag mig på min absoluta botten. Jag tyckte jag åt bra mat och jag tyckte att jag tog hand om min kropp hyfsat bra, men verkligheten talade sitt tydliga språk och mitt välmående gick snabbt utför. Jag var underviktig, blek och glåmig. Det verkade nästan som att min kropp inte kunde ta till sig näring. Jag var ständigt sjuk, i bihåleinflammationer, halsflussar, influensor och lunginflammationer. Det som andra klarade av som en mild förkylning kunde däcka mig i dagar och veckor. Det blev svårt för mig att prestera jämnt över tid och jag kände mig ständigt i underläge mot tiden. Min hud var full av utslag och blemmor. Jag rodnade för ingenting, jag fick röda streck på min kropp när jag kliade mig och myggbett blev till stora bölder på min kropp. Men det här var inte det värsta. Det värsta var det som pågick i mitt huvud och den stress som jag upplevde i min kropp. Jag kämpade dagligen i en berg- och dalbana som vilt rusade fram genom ångest, hyperaktivitet, hypomani, uppgivenhet och utmattning. Varje dag blev till en kamp och under lång tid ville jag gråta varje morgon när jag vaknade. Det var där någonstans som jag bestämde mig för att det inte var så här som livet var menat att levas. Jag sökte hjälp. Och det blev början till ett flera års långt sökande efter svar, svar som jag så småningom fann och som hjälpte mig till den sunda, friska och välmående person som jag är idag.

Hur kan jag hjälpa dig?
Jag vet att den här resan som du är på inte är lätt. Men jag vet också att det blir så mycket lättare att vandra när man kan följa en stig som någon annan redan har trampat. Under min resa så tappade jag hakan många gånger om av de insikter jag fick. Jag tappade också lust och motivation lika många gånger över allt jag var tvungen att lära mig. Jag har gjort den här resan redan och jag vet att jag kan hjälpa dig som precis har börjat. Du behöver inte gå på alla nitar eller lägga timmar varje dag på att hitta rätt information för att komma framåt. Du kan helt enkelt få hela härligheten serverad på en guldbricka, med mig som den gladaste och peppigaste servitör du någonsin kommer möta. För jag VILL verkligen att du ska lyckas! Jag VILL att du, precis som jag, ska få uppleva livet så som det känns när kroppen läker och ni äntligen blir vänner igen. Jag vill att du ska få leva ditt liv som sund, hälsosam och frisk!

Kursens innehåll


  Introduktion
Tillgänglig i dagar
dagar efter köp

Det är dags att ta klivet till ditt nya hälsosamma liv!


Det här väntar dig:

  • En sund och hälsosam kosthållning
  • Förändrade tankar, vanor och beteenden kring kost och hälsa
  • En positiv inställning till dig själv och din kropp
  • Metoder och verktyg som håller dig kvar på banan även efter kursens slut


Det här får du med dig:

- 30 dagars lektioner med guidning i text blandat med videos

- Övningar för personlig utveckling

- Kost- och matguide

- Recept

- Köplistor

- Affirmationer

- Pepp och inspiration

- Ny kunskap, nya idéer, nya perspektiv och mycket mer!


Det här behöver du:

- En juicemaskin och/eller en mixer

Vanliga frågor


När börjar och när slutar kursen?
Kursen börjar så snart du har tagit beslutet och den slutar aldrig. Det är en helt fristående web-baserad kurs som du gör i din egen takt. Du bestämmer när du börjar, när du slutar och vilket tempo du vill hålla.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen så länge du vill! Så länge som kursen lever kvar på den här plattformen kan du komma åt den genom vilken som helst av dina digitala enheter. Du kan dessutom ladda ner kursmaterialet och spara det på en säker plats.
Vad händer om jag inte är nöjd?
Om du inte upplever att kursen har gett dig någon värdefull insikt eller om du är missnöjd med innehållet på något sätt, så hör av dig till mig inom 30 dagar från ditt köp så får du pengarna tillbaka. Jag vill ju såklart att du ska vara nöjd. Min genuina intention för dig är att möjliggöra positiv förändring och bättre hälsa. Och jag tror på dig!

Det är din tur nu!


När vi ber universum om något, när vi tar ett definitivt beslut om att vi vill ha förändring, då kommer saker och ting börja hända för att ge oss det vi önskar. Det är det här som kallas attraktionslagen. Så lita på att du har hamnat här av en anledning. Kanske har du bett en stilla bön om att få känna dig piggare, att hitta livslust igen eller att slippa ha ont. Ditt svar finns här och det är meningen att du läser det här precis just idag. Det är någonting här som kommer föra din önskan närmre dig.


För att ett annorlunda resultat imorgon,

så måste vi göra någonting annorlunda idag.

Det är äntligen din tur nu.

JA! Jag vill!